Tripla acțiune pentru întinerirea pielii

bigstock-portrait-of-beautiful-woman-wi-51797662

1. Acidul hialuronic, de ce este atât de important?

Sub stratul exterior, pielea arată ca un burete. Părţile solide ale buretelui sunt formate din colagen şi din fibre de elastină, care susţin pielea, iar spaţiile goale sunt umplute cu acid hialuronic. Da, acidul hialuronic nu este un produs chimic, el există în corpul nostru încă de la naștere. Cu cât spaţiile acestea goale sunt mai bine acoperite de acid hialuronic, cu atât aspectul exterior al pielii este ferm și mai sănătos. Efectul benefic se explică prin faptul că acidul hialuronic reţine apa şi creşte nivelul de hidratare.

Ridurile fine pot fi “şterse” cu ajutorul acidului hialuronic, principala cauză a îmbătrânirii pielii fiind deshidratarea. În functie de capacitatea de absorbtie a pielii, chiar și ridurile majore pot fi aproape sterse. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, corpul sintetizează cantităţi mai mici de acid hialuronic, dar şi de colagen şi de elastină, din care se formează fibrele care susţin pielea. De aceea, când toate aceste componente sunt sintetizate în deficit se ajunge la ridarea şi la “prăbuşirea” trăsăturilor feţei.

Pentru a păstra pielea tânără un timp cât mai îndelungat, este necesar să compensăm deficitele de acid hialuronic cu seruri sau creme care să susţină şi de la exterior hidratarea tegumentului. Mai mult, acidul hialuronic joacă un rol important şi în producerea colagenului, proteina cel mai des întâlnită în organism. Colagenul susține tendoanele, pielea şi cartilajul, iar cantitatea optimă de colagen în structurile enumerate contribuie la menţinerea fermităţii şi supleţei pielii.

2. Uleiul de argan, cum ajută pielea?

Uleiul de argan supranumit și ”Aurul Marocului” rămâne unul dintre cele mai rare uleiuri din lume. Unanim recunoscut ca un adevărat miracol anti-îmbătrânire, antioxidant puternic și emolient, regenerator și restructurant, antiinflamator și cicatrizant, uleiul de Argan protejează pielea de radicalii liberi.

Untitled-3

 

Prin conținutul de vitamine și acizi grași, uleiul de argan are un efect recunoscut împotriva uscării și îmbătrânirii fiziologice a pielii prin menţinerea filmului hidrolipidic de la suprafaţa pielii şi prin aportul nutritiv la nivelul celulelor. Uleiul de argan pur și simplu hrănește celulele pielii, astfel revitalizează şi stimulează hrănirea şi oxigenarea celulară.
Uleiul de argan este folosit cu succes și în tratarea eczemelor și a psoriazisului, acneii, cicatricilor. Se folosește în remodelare corporală pentru tratarea vergeturilor și pentru masajul anticelulitic.

 

Vezi produsul

 

3. Celulele stem vegetale, cum funcționează?

O celulă stem este o celulă care prin diviziune va produce două celule ce au capacitatea de a rămâne în stadiul de celule stem (păstrând astfel caracterul nediferențiat) sau prin diviziuni successive se pot transforma în orice tip de celule (în final celule care nu mai sunt stem, ci sunt specifice organelor).

Ce-sunt-celulele-stem

Toate celulele stem, indiferent de originea lor (plantă, animal, om) conțin factori epigenetici a căror funcție este să le mențină capacitatea de auto-ȋnnoire. Spre deosebire de corpul uman (care conține celule stem totipotente—care se pot diferenția ȋn orice alt tip de celulã—doar o sãptãmânã dupã fecundarea ovulului), plantele conțin aceste celule stem totipotente și ȋn stadiu avansat de dezvoltare, acestea nefiind supuse ȋmbătrânirii.

Testele efectuate de producători au arătat cum celulele stem vegetale reușesc să interacționeze cu celulele stem dermice umane, ajutându-le pe acestea să-și păstreze pentru mai mult timp capacitatea de auto-reȋnnoire și diferențiere și ȋn consecință să genereze fibroblaste care la rândul lor să producă colagenul și elastina necesară pentru menținerea unui aspect tânăr al tenului.

Argania a adus acestă știintă la stadiul de produse care pot fi aplicate pe piele, prin crema cu acțiune triplă, o cremă care are efecte vizibile asupra pielii.

 

Crema cu celule stem si ulei de Argan 50ml                    Ser cu celule stem 30ml

Cremă cu celule stem și ulei de Argan                                  Ser cu celule stem

Gel acid hialuronic 30 ml

Gel acid hialuronic

 

 

Cu produsele Argania rămâi mereu tânără și frumoasă!

 

Spune-le și prietenelor tale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


+ 5 = 9

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>