Cum folosim uleiul de argan pentru păr?

aranjare

Folosirea vopselelor de păr, a produselor de coafat, expunerea părului la razele soarelui, la vânt, la apa sărată a mării sunt toți factori care afectează negativ sănătatea și frumusețea părului.

Însă există remedii naturale care pot să îi restabilească sănătatea și frumusețea. Uleiul de argan pur, folosit in mod regulat îl va însănătoși și va da părului strălucirea naturală încă de la primele aplicări. Uleiul de argan se absoarbe rapid în păr, ajungând până la rădăcina firului, oferindu-i strălucire și elasticitate încă de la prima utilizare.

Uleiul de argan conține numeroase vitamine și substanțe nutritive care ajută la îmbunătățirea circulației sângelui la nivelul scalpului, reduce mătreața și îl ajută să se regenereze și să crească mai sănătos. Tratamentele pe bază de ulei de argan hidratează scalpul, întărind rădăcinile și protejând firul de păr de efectele negative ale razelor soarelui, vânt și chimicalele conținute de produsele de hair-styling.

Cum putem folosi uleiul de argan în măști pentru păr?

1. Pentru a proteja părul de căldura foehn-ului și pentru a hrăni vârfurile care sunt despicate: pune în palmă 2-3 picături de ulei de argan, masează-ți ușor palmele pentru ca uleiul să intre puțin în piele și apoi tamponează și masează delicat vârfurile părului cu palmele. Poți repeta acest tratament la 2 zile, și nu-ți fă griji – textura ușoară a uleiului nu îți va îngrășa părul.

2. Pentru a oferi părului strălucire, luminozitate și volum:  după fiecare baie, când părul este aproape uscat, pulverizează 2-3 picături de ulei de argan pe piaptăn și periază-l cu mișcări blânde pentru a împrăștia uleiul prin păr. Lasă apoi părul să se usuce singur. Astfel, firul de păr va fi hrănit, va părea mai gros, părul va căpăta volum și va avea acea strălucire naturală atât de frumoasă.
Pentru rezultate excepționale, se recomandă folosirea unui ulei combinat, special pentru păr. Argania a dezvoltat un ulei complex, ce conține cele mai importante proprietăți de hrănire și regenerare. Acesta  este un tratament intens, menit a dărui părului întreaga forță nutritivă și revitalizantă a uleiului de argan și forța protectoare și iluminatoare a uleiului din seminţe de in.

3. Tratament intensiv pentru regenerarea părului: Amestecă 1-2 gălbenușuri de ou, în funcție de lungimea părului tău, cu 10 picături de ulei de ricin și 10-15 picături de ulei de argan, mixat într-o pastă omogenă. Aplică pe părul umed, proaspăt spălat, după care acoperă pielea capului cu un prosop timp de 30 minute. Poți lăsa masca să acționeze întreaga noapte dacă părul este uscat și deteriorat. Clătește apoi foarte bine cu apă călduță, pentru a fi sigură că toată masca s-a îndepărtat și adaugă în apa ultimelor clătiri câteva picături de zeamă de lămâie. Părul va străluci de frumusețe și vitalitate, va avea volum și va fi regenerat.

Poți găsi uleiul pur de argan aici.
50ml

vezi produs

Spune-le și prietenelor tale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


9 + = 14

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>