Manichiură ca la salon, cu uleiul de argan

hy8wyt4

 

Cum recunoaștem o femeie frumoasă? Fără îndoială că are părul strălucitor și frumos iar unghiile îi sunt îngrijite. Iar cum deja am vorbit în articolele anterioare despre cum să dăm vitalitate și frumusețe părului nostru, acum a venit rândul să discutăm despre unghii și cum putem avea o manichiură impecabilă fără să fie nevoie să cheltuim o avere la saloanele de înfrumusețare.

Ce ar trebui să știu înainte de manichiură?

Înainte de a începe ședința de înfrumusețare pentru unghiile tale, îți propunem câteva sfaturi de care să ții cont, pentru sănătatea și frumusețea lor. În primul rând, de fiecare dată când te speli pe mâini, e important să îți usuci bine unghiile, pentru a evita îngălbenirea lor sau apariția ciupercilor.

Evită să speli vasele fără mănuși, pentru ca unghiile să nu devină moi sau casante. Mai mult, specialiștii recomandă să-ți tai unghiile drept, pentru a evita încarnarea lor sau posibilele infecții. Cât despre cuticule, e recomandat să nu le tai sau să le împingi prea mult către rădăcină, fiindcă poți risca să rănești suprafața unghiei.

Nu e prea greu să ții cont de toate astea, nu-i așa? Acum mergem mai departe și descoperim cum fiecare ședință pe care ți-o dedici unghiilor tale să se încheie cu succes!

 Ce pot face să am unghii sănătoase și frumoase?

Foarte multe dintre noi ne confruntăm cu problema unghiilor moi, care se exfoliază sau se rup ușor, fie din cauza lipsei de vitamine și minerale din corp, fie fiindcă manichiura cu gel a deteriorat mult din aspectul acestora. Însă noi am încercat  câteva sfaturi relativ simple dar de efect, care ne fortifiază unghiile și le redau frumusețea.

Printre acestea, este stimularea zilnică a unghiilor cu ulei pur de argan. Tot ce trebuie să faci e să tamponezi zilnic cu o dischetă înmuiată în câteva picături de ulei pur de argan suprafața unghiilor și să masezi timp de 5-10 minute. După aproximativ o săptămână, unghiile vor fi întărite și aspectul lor sănătos va fi vizibil. La final, este indicat să aplici o cremă intens hidratantă și vitaminizantă.

Un alt tratament intens pentru unghiile casante și moi dar și pentru cuticulele care se desprind și pielea sensibilă din jurul unghiilor este un preparat din suc de lămâie și ulei pur de argan. Pune cele 2 ingrediente într-un bol și ține unghiile în acesta timp de 10-15 minute. Este recomandat să faci acest tratament o dată pe săptămână. Vei vedea deja de la prima ședință cum unghiile vor fi mai albe, mai tari și pielea din jurul lor va fi hidratată.

8 beneficii ale uleiului de argan pentru unghii

 

  • Previne deteriorarea timpurie a manichiurii

  • Previne ruperea unghiilor

  • Previne deteriorarea texturii unghiilor: elimină petele, ţine departe ciupercile

  • Hidratează unghiile şi previne deshidratarea cuticulelor

  • Redă strălucirea

  • Întăreşte unghiile şi le fortifică

  • Ajută la diminuarea inflamaţiilor şi a iritaţiilor

  • Regenerează celulele şi le oferă unghiilor o culoare roz, frumoasă şi sănătoasă

Suntem dornice să aflăm și părerea ta, așa că te așteptăm să încerci sfaturile de mai sus și să ne povestești într-un comentariu care au fost efectele în cazul tău!

Pentru îngrijirea mâinilor vei avea nevoie de câteva produse esențiale, pe care le găsești și mai jos:

Ulei de argan pur

 

30ml

 

Vezi produsul

 

Cremă pentru mâini

 

Tratament-maini-100ml

Vezi produsul

 

 

Spune-le și prietenelor tale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


4 + 4 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>