Tratament corp fermitate

nude of young girl - body part

Durata tratamentului : 1 h si 30 de minute

1. Sinergie de uleiuri esențiale funcție drenantă – aplicați câteva picături pe ganglionii limfatici si executați un scurt masaj relaxant.

2. Exfoliere – se recomanda sa se facă la început si la jumătatea tratamentului, realizarea lui ameliorând circulația, îndepărtând stratul superficial si facilitând absorbția produselor.Aplicați pe zona de tratat Tratamentul salin pentru fermitate ,executând un masaj foarte ușor cu mâinile umezite in prealabil. Înfășurați corpul in folie si lăsați 10 minute .Curățați cu apa calda.

3. Sinergie de uleiuri esențiale funcția tonifiantă – Aplicați câteva picături de sinergie pe zonele de tratat si realizați un scurt masaj pena la deplina absorbție a produsului.

4. Cryo gel – aplicați gelul pe zonele de tratat si înfășurați in plastic. Lăsați sa acționeze timp de 30 de minute. Îndepărtați restul de gel cu apa călduță.

5. Masaj – realizați un masaj cu 2 linguri de ulei de argan + 1 fiola Body Complex. executați tehnica de masaj obișnuită.

Atenționări speciale : Nu aplicați CRYO GEL pe abdomen si zona lombara ( rinichi). Senzația de frig creata de gel este foarte intensa.

ulei de argan pur 15ml


Sinergie de uleiuri esentiale, FUNCTIE REGENERATOARE 50 ml| Argania - adevaratul ulei de argan 100% pur


Tratament salin pentru fermitate 500 ml| Argania - adevaratul ulei de argan 100% pur


Sinergie De Ulei Esential, Tonifianta 50 ml| Argania - adevaratul ulei de argan 100% pur

Spune-le și prietenelor tale!