Tratament Hammam

Attractive woman getting spa treatment isolated on white

Durata tratamentului : 2 ore

 

Tratamentul Hammam necesita o atenție deosebita. Acesta nu este un simplu tratament, ci mai mult un ritual de frumusețe si de redare a stării de bine. E importanta crearea unei atmosfere relaxante in salon, cu lumânări si bețișoare parfumate , deoarece etapa senzoriala este fundamentala pentru relaxare. Muzica si liniștea  reprezintă alte elemente care nu trebuie sa lipsească.

 

Cum se realizează Ritualul Hammam ?

  1. Primiți clienta in salon, invitați-o sa se dezbrace si sa își pună un halat de baie. Îndrumați-o înspre baia cu vapori, unde va rămâne cel puțin 15 minute. Daca salonul dumneavoastră nu beneficiază de baie cu vapori, înfășurați clienta in folie termocoperta si creați efectul de sauna.
  2. Întindeți clienta pe pat, lăsând pielea umeda .Acest lucru e fundamental si începeți sa distribuiți săpunul negru pentru curățarea in profunzime si eliminarea impurităților pielii. Săpunul negru se aplica pe întreg corpul, masând circular. Clătiți cu apa calda.
  3. Cu ajutorul mănușii speciale Kassa, realizați gomajul fetei si a corpului. Exfolierea se face pe pielea umeda cu mișcări circulare, clătindu-se din când in când cu apa fierbinte.
  4. Argila Rassoul –aproximativ 15 lingurițe- se amesteca cu apa calda pana se obține o pasta cremoasa care se aplica pe întreg corpul .Înveliți in folie si lăsați argila sa acționeze timp de 20-30 de minute., după care se clătește corpul cu apa călduță.
  5. Ultima etapa a ritualului oriental o reprezintă masajul cu ulei de argan. Acest masaj este menit sa hidrateze pielea in profunzime, aducându-i multiple beneficii. Pentru o relaxare profunda , înfășurați clienta intr-un halat cald , serviți-o cu un ceai.

 

Atenționări speciale :

Săpunul negru nu trebuie lăsat sa acționeze asupra pielii mai mult de 5 minute, deoarece poate avea un efect iritant.

 

pachet-hammam

Spune-le și prietenelor tale!