Cum refacem un păr deteriorat și cum îl păstrăm sănătos?

Untitled

Părul tău spune multe despre tine și despre starea generală de sănătate

Multe dintre noi ne petrecem un timp considerabil încercând să găsim cel mai bun tratament posibil pentru păr. Dar a avea părul sănătos nu este atât de simplu. Sunt multe tratamente pentru păr, iar puține dintre ele dau rezultatele pe care ți le dorești. Dacă ai trecut prin asta ar trebui să iei în considerare utilizarea uleiului de argan pentru păr

 

Este uleiul de argan bun pentru părul meu?
Probabil ai vazut în comerț multe șampoane pe care scrie „Ulei de argan” sau șampoane care conțin EXTRACTE pe bază chimică DE ULEI DE ARGAN. Extractul de ulei de argan prin procedee chimice NU este ulei de argan. Da, într-adevăr, sunt mai bune decât cele care au ingrediente pur chimice. Cu toate acestea, ar trebui să realizăm că, dacă utilizam extractele dintr-un produs, vom obține doar o parte din beneficii, spre deosebire de folosirea produsului în stare pură, precum în cazul uleiului de argan.

Uleiul de argan pentru păr se poate folosi în formă pură (caz în care se aplică sub formă de picături) sau în produse (ulei de argan pur cu parfum și alte extracte, șampon sau balsam) care au în componență ulei de argan pur. Pentru rezultate de lungă durată, e recomandat să folosești atât uleiul de argan cât și șampon + balsam pentru spălarea părului.

De ce să-l folosesc pentru părul meu?
În primul rând este ușor și rapid de utilizat – pune câteva picături în palmă și masează ușor peste părul umed. Nu mai e nevoie să îl speli ulterior, pentru că uleiul de argan are o structură ușoară, care nu încarcă părul și care se absoarbe rapid.

În al doilea rând este un produs  total natural. Doar trebuie să alegi un ulei pur, presat la rece, certificat organic, așa cum este uleiul de la Argania. Atenție. Variantele de ulei ieftin nu reprezintă o soluție. Acest ulei ieftin este presat la temperaturi mari, din rațiuni de cost (extragerea mai facilă a uleiului). Însă, produsul rezultat va avea multe substanțe nutritive eliminate, ar putea mirosi ciudat și nu va avea aceleași rezultate pentru părul tău.

În al treilea rând, uleiul de argan nu provoacă reacții alergice, chiar dacă ai pielea sensibilă.

 

Pot găsi un tratament pentru păr uscat și deteriorat?
Pentru un păr uscat și deteriorat nu există alt tratament în afară de un produs intens hrănitor și hidratant. De multe ori se folosesc soluții externe, care îl aranjează, îl descâlcesc, îl colorează, îl maschează. Dar cine hrănește părul? Uleiul de argan este unul din marile raspunsuri. Adevărații specialiști în sănătatea părului și hairstyling știu asta. Și cel mai imoprtant lucru este că funcționează pentru toate tipurile de păr.

Iată și sfaturile!

SCHEMA

 

                                                                                                                                                     Vezi produse

 

 

 

Spune-le și prietenelor tale!

Un comentariu la “Cum refacem un păr deteriorat și cum îl păstrăm sănătos?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


5 + = 13

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>